Niets is wat het lijkt

12 oktober 2014
50

Op het eerste gezicht lijkt het 'gewoon' een mooie tafelschikking, maar wie beter kijkt ziet dat de landschapjes op ieder bord in 3D zijn uitgewerkt. In eerste instantie lijkt het een kartonnen flesje, in werkelijkheid is het een houten sculptuur.
Het verrassingseffect is niet toevallig, Finse kunstenares Caroline Slotte streeft er bewust naar om een gevoel van verwarring teweeg te brengen. 'Niets is wat het lijkt' is de boodschap die zij haar publiek graag wil meegeven.
Het is een mooie boodschap, en niet onbelangrijk, de kunstwerken zijn ook nog eens prachtig om naar te kijken.
Caroline Slotte 1 Caroline Slotte 1a Caroline Slotte 1b Caroline Slotte 2 Caroline Slotte 2a Caroline Slotte 2b Caroline Slotte 3 Caroline Slotte 11 Caroline Slotte 13 Caroline Slotte 14 Caroline Slotte 15
Bron: carolineslotte.com

Lees ook:  Terug naar de natuur: logeren in een authentieke gîte in Zuid-Frankrijk

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De mooiste huizen van Brabant? Hier vind je ze

Hoe kun je rustig blijven tijdens je scheiding?

5 maatschappelijke problemen

Een goed gevoel hebben is het halve werk

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings