Nederland ontdekken

28 VIEWS
Nederland ontdekken

Soms is het de vraag hoeveel we nu precies weten over ons kikkerlandje genaamd Nederland. Nederland (her)ontdekken kan een leuke manier zijn voor mensen die bijvoorbeeld niet op vakantie kunnen of gewoon lekker in eigen land op vakantie willen. Je kan Nederland ontdekken door er door heen te rijden en van plekje naar plekje te rijden. Je kan echter ook de fiets pakken en steeds stukjes fiets of je gebruik het openbaar vervoer om van plek naar plek te komen. De laatste is onze favoriet en we gaan hier iets meer over vertellen in de blog.

(Her)ontdek Nederland met het openbaar vervoer

Sommige studenten in Nederland reizen nogal wat af. Ze moeten dagelijks een uur of langer in het openbaar vervoer zitten en hebben hier soms geen zin in. Het kan soms ook als een heel gedoe voelen, zo waren we allemaal wel als studenten. Als je echter met het openbaar vervoer gaat reizen om Nederland te (her)ontdekken kan het heel leuk en leerzaam zijn. Soms vallen je dingen op die je voorheen nooit zag en kom je op plekken waar je misschien nog nooit bent geweest. Je hoeft het ook niet te zien als van station naar station te hoppen, maar als een excursie waar je van dorpje naar stadje gaat en daar misschien ook overnachten. Je kan dan gelijk allerlei mooie dropjes en stadjes van Nederland herontdekken.

Lees ook:  Win het boek Het Krasse Breindieet

De NS-Wandelroutes

Wat je ook kan doen is gebruik maken van de NS-wandelroutes. Deze zijn immens populair en zorgen ervoor dat je iets ziet van de omgeving waar je bent. Deze routes beginnen bij het station en eindigen ook daar. Deze routes zijn gemaakt in samenwerking met wandelnet, er zijn zo’n 44 wandelroutes die je binnen een dag kan uitlopen verspreid door het hele land. Er zijn ook vier langere routes waar je minimaal twee dagen over doet. Als je Nederland wilt (her)ontdekken is dit misschien wel een van de leukste en beste manieren om het te doen.

Klantenservice ov chipkaart

Als je dit wilt doen is het altijd handig om een ov chipkaart te hebben. Door de Klantenservice ov chipkaart kan je deze verkrijgen. De Klantenservice ov chipkaart is een tussenpersoon waar je alle informatie kan vinden die je nodig hebt als je een ov chipkaart nodig hebt om met het openbaar vervoer te reizen. Alle nodige informatie die je nodig hebt kun je krijgen door contact op te nemen met de klantenservice ov chipkaart van de Nederlandse spoorwegen

MEER INSPIRATIE

Alle magie van Mexico op de foto’s van Dimitar Karanikolov
3 trends binnen digitaal procesmanagement voor 2020-2025
Steun kinderen in oorlog met War Child
Panama: paradijs voor vakantie en meer