De mooiste vosjes van Nederland

28 juni 2016
231

De Nederlandse fotograaf Laurens de Haas heeft een passende achternaam, hij heeft namelijk een voorliefde voor alles wat met natuur en vooral dieren in de natuur te maken heeft. Zijn favoriete dier om op beeld vast te leggen is echter geen haas, maar de vos. Toen hij in 2012 begon met natuurfotografie stuitte hij al snel op een uniek groepje vossen die in de duinen aan de kust leven.

Ze zijn niet zo bang voor ons, de tweebenige wezens, en erg goed benaderbaar

“Deze vossen leven in  een gebied waar het verboden is om op ze te jagen dus ze zijn niet zo bang voor ons, de tweebenige wezens, en erg goed benaderbaar”, verteld de Haas. “Hierdoor kan ik foto’s van dichtbij maken en hun gedrag op speciale wijze vastleggen”. Op zijn foto’s zie je de vossen vredig slapen, met elkaar knuffelen, heerlijk liggen zonnebaden, geconcentreerd jagen en met elkaar vechten, maar ook spelen. “Door deze momenten met je te delen, hoop ik mijn liefde voor deze prachtige wezens te kunnen overbrengen”, zegt hij.

Bekijk een paar van zijn mooiste vossenfoto’s hieronder. Voor natuurkiekjes van andere mooie, wilde dieren zoals uilen, kolibries en herten, kun je kijken op zijn Facebook of Instagram.

Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas Laurens de Haas

Lees ook:  Deze man fotografeert elke ochtend de emoties van de oceaan

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings