De mooiste vogels van Instagram

28 maart 2017
377
vogel fotografie

Het is voorjaar. Als je in de buurt van bomen of een bos woont, heb je geen wekker meer nodig. Al voor zonsopgang twitteren de vogels er vrolijk op los. Wist je dat er over de hele wereld zo'n 10.000 vogelsoorten bekend zijn?

Voor veel fotografen zijn vogels een geliefd onderwerp. Het is niet voor iedereen weggelegd om uren te wachten in een winderige polder hopend op die ene geweldige foto, of dagen door de jungle te ploegen om een zeldzaam exemplaar op te sporen.

Toch zijn er fotografen die het lukt om voor ons vogelsoorten vast te leggen die we anders nooit te zien zouden krijgen, of schitterende acties vast te leggen die je met jet blote oog en op grote afstand ontgaan. Daarom zetten we voor alle vogelliefhebbers een paar van de mooiste 'vogelaccounts' van Instagram op een rij.

Voor exemplaren van Nederlandse bodem verwijzen we je graag door naar het vogeldagboek van Adri de Groot!

1. Ladzinski

Afbeelding1

2. William Tanhl

Vogels

3. jriederphotography

Vogels

4. leeannephotography

Vogels

5. jc_wings

Vogels

6. max rinaldi

Vogels

7. sen_maples

Vogels

8. terjekolaasphotos

Vogels

9. lakrueger

Vogels

10. aniketdhere

Vogels

11. rawcomposition

Vogels

12. hamdocs

Vogels

Via INK361

Lees ook:  De essentie van een storm | Fotografie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down