De mooiste roodharigen uit de collectie van straatfotografe Misja B.

31 januari 2017
441

Misja B. heeft inmiddels een groot variété aan mensen voor haar lens gehad. Van uitgebreide fotoshoots op de grachten van Amsterdam tot snelle kiekjes tijdens een stedentrip in Milaan. Eerder lieten we haar mooie collectie grijze coupes zien op Paradijsvogels Magazine, deze keer delen we graag de mooiste exemplaren met rood haar die ze in de afgelopen jaren fotografeerde.

Prachtig aan de rode lokken is dat ze eigenlijk altijd opvallen, of ze nu in helemaal in zwart gekleed gaan of zich tooien in een kleurrijke outfit. Geverfd, au naturel of een beetje van allebei - heerlijk om naar te kijken!

rood haar misja b8

rood haar misja b rood haar misja b2 rood haar misja b3 rood haar misja b4  rood haar misja b6 rood haar misja b7 rood haar misja b9 rood haar misja b10 rood haar misja b12 rood haar misja b13 rood haar misja b14

Alle foto's: Misja B.


Fotografe en blogger Misja B. (1952) kun je uittekenen in een streepjesshirt, Francis Kleinbril en fotocamera. Op straat – van Amsterdam tot Kopenhagen en Parijs – fotografeert ze iets oudere hippe mannen en vrouwen dit een gedurfde, eigen stijl hebben. Ze ontfutselt hun modegeheimen en deelt deze op haar blog, samen met de mooiste mode-adresjes en de beste tips uit haar zwarte boekje. Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!

Lees ook:  Kunstenaar gebruikt vieze auto's als canvas voor schitterende tekeningen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down