De mooiste grijze coupes uit de collectie van straatfotografe Misja B.

20445 VIEWS
De mooiste grijze coupes uit de collectie van straatfotografe Misja B.

Misja B. fotografeert mannen en vrouwen met een gedurfde, eigen stijl. Elke week laten we de mooiste exemplaren uit haar omvangrijke collectie zien op Paradijsvogels Magazine. Deze keer: een verzameling van de mooiste grijze coupes die Misja B. vastlegde op straat.

Grijs haar is prachtig. Eerder schreven we al over de voordelen van grijs haar, en over het proces om je haar grijs te laten worden – want dat laatste is nog niet zo makkelijk. Een jaar of 15 geleden besloot ook Misja B. om haar haar niet langer te verven. Tot die tijd liet ze af en toe blonde high lights aanbrengen in haar donkerblonde haar, “omdat ik het zonder een beetje saai vond”. Toen ze grijs werd had ze de blonde lokken niet meer nodig: lichtgrijze strengen hebben de taak om voor contrast te zorgen, met verve overgenomen.

Op straat komt ze vaak mensen tegen met geweldig grijs haar: van witte haarlokken tot donkergrijze boblijnen of lange vlechten in het grijs. Hier zetten we ter inspiratie een paar van de mooiste exemplaren op een rij!

Op haar blog geeft Misja B. ook een paar tips voor (het laten groeien van) grijs haar die ze haar kapster ontfutselde.

grijs-haar-misja2

grijs-haar-misja5

grijs-haar-misja6

grijs-haar-misja7

grijs-haar-misja8

grijs-haar-misja9

grijs-haar-misja10

grijs-haar-misja11 grijs-haar-misja12

grijs-haar-misja13

grijs-haar-misja14

grijs-haar-misja15

grijs-haar-misja

grijs-haar-misja3


Fotografe en blogger Misja B. (1952) kun je uittekenen in een streepjesshirt, Francis Kleinbril en fotocamera. Op straat – van Amsterdam tot Kopenhagen en Parijs – fotografeert ze iets oudere hippe mannen en vrouwen dit een gedurfde, eigen stijl hebben. Ze ontfutselt hun modegeheimen en deelt deze op haar blog, samen met de mooiste mode-adresjes en de beste tips uit haar zwarte boekje. Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!

MEER INSPIRATIE

Unieke kans: je eigen streetstyle fotoshoot door Misja B.!
8 feestelijke hoeden van creatieve duizendpoot Lenny Moeskops
Marja Koppen (64) laat zien: je hoeft niet rijk te zijn om er goed uit te zien!
Misja B. fotografeerde Jeanie (66): “Op mijn leeftijd heb je niet slechts een verleden, maar bovenal een toekomst!”