Mooie vlinders, prachtige bloemen

20 januari 2021
1088

Het fenomeen 'bio-mimicry' heeft een bijna magische uitwerking op het brein van kunstenaar Seb Janiak. De inspiratie die mensen functioneel kunnen opdoen door goed te kijken naar de natuur is al eindeloos (denk eens aan de olympische zwempakken die zijn afgekeken van de huid van een haai, en de klit-plant met haar kleine haakjes die zorgde voor uitvinding van het klittenband), maar de natuur maakt ook veel kunstzinnige creativiteit los. Dat laatste is zeker het geval voor Seb Janiak. Want de vleugels van vlinders, dat zouden toch ook de blaadjes van een prachtige bloem kunnen zijn? Geen zorg, hij gebruikt geen echte vleugels voor zijn kunstwerken. In antiekwinkels gaat hij op zoek naar opgezette vlinders, wiens vleugels hij vervolgens kopieert in hoge resolutie en herschikt tot bijzondere bloemen.

Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine Mooie vlinders, prachtige bloemen | Paradijsvogels Magazine

 

Lees ook:  Hibiscus snoeien & verzorgen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down