Levensechte figuren van hout

18 april 2015
509

Ze lijken zo weg te kunnen wandelen, de houten sculpturen van Peter Demetz. Uit het leven gegrepen zijn ze: geen perfect gevormde modellen, maar de dame die naast je zou kunnen liggen op het strand, de meneer die naast je staat op het station en het meisje dat in de spiegel kijkt naar haar vrouwelijker wordende lichaam. Een ode aan de authenticiteit!
Peter Demetz 1 Peter Demetz 2 Peter Demetz 3 Peter Demetz 4 Peter Demetz 5 Peter Demetz 6 Peter Demetz 7 Peter Demetz 8
 

Lees ook:  10 tips voor een dagje uit in Zeeland

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down