Mooie kleurrijke schilderijen van de Amalfi kust

26 augustus 2020
415

Als je deze zomer een vakantie dicht bij huis gekozen hebt, kunnen de ontwerpen van Roberto Pagliarulo je alsnog dat verre vakantie gevoel geven. Helder, kleurrijk, romantisch, gevuld met mijmeringen, deze schilderijen nemen ons mee naar de kust van Amalfi.

Net als kunstenaars Peter Doig en David Hockney schildert Roberto het landschap met veel nostalgie en magisch realisme. De afgelopen vijf jaar voelde hij zich vooral aangetrokken tot de kust van Amalfi: "Amalfi is een overdreven uitdrukking van de schoonheid van Italië", vertelt hij op de website Creative Boom. "Een waanzinnig uitzicht op bochtige bochten, kliffen, de zee die altijd aanwezig is op de achtergrond, citroenen, bloemen, tomaten en bomen op de voorgrond die uitkijken naar het blauw en groen van de mediterrane landschappen ".

Lees ook:  Italiaanse kunstenaar maakt levensechte kunstwerken van groente, fruit, kaas en zeep

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down