Moeder van 98 verhuist naar bejaardentehuis om voor 80 jarige zoon te zorgen

4 januari 2018
199

Tom van 80 heeft altijd in het huis gewoond waar hij geboren is totdat hij in 2016 moest verhuizen naar een zorginstelling. De voormalig schilder is nooit getrouwd geweest en heeft daardoor altijd samen met zijn moeder Ada onder één dak gewoond. Iets minder dan een jaar later besloot Ada hem achterna te komen en verhuisde ook naar het Moss View tehuis in Liverpool. 

Het blijft toch je kind

De familieleden van de twee zijn blij dat ze weer herenigd zijn en op deze manier hun leven samen kunnen voortzetten. Op 98-jarige leeftijd lijkt 18 jaar nog maar een verwaarloosbaar leeftijdsverschil, maar Ada ziet het nog steeds als haar voornaamste taak te zorgen voor haar zoon Tom. Ontroerend om te zien hoe de toewijding van een moeder aan haar kind onvermoeibaar in stand blijft.

Artikel gaat verder onder de afbeelding
Moeder zoon crop 2

De twee zijn onafscheidelijk

Ergens voelt het ook een beetje verdrietig dat Tom altijd thuis heeft gewoond en nooit zijn eigen gezin heeft kunnen stichten, maar de band die hij met zijn moeder heeft is heel speciaal. Na al deze jaren brengen ze nog steeds elke dag samen door met het spelen van spelletjes en het kijken naar hun favoriete soapserie Emmerdale. Ada wenst haar zoon nog steeds elke avond welterusten en maakt hem elke ochtend wakker voor het ontbijt.

Ik blijf toch altijd zijn moeder

Liefde is een bijzonder concept dat eigenlijk niet in woorden te vangen is. Bekijk in dit artikel uitdrukkingen voor bijzondere liefdevolle uit andere landen (tot leven gebracht met illustraties). Een toepasselijke op bovenstaand artikel: Het Arabische ya'aburnee "leven zonder de ander is geen leven". 

Lees ook:  De 15 mooiste quotes over moeders

 

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings