Digitale perfectie, met de hand gemaakt

12 april 2020
577

Met de hulp van een computer kan iedereen tegenwoordig de meest perfecte, strakke en gestroomlijnde figuren produceren. Krasjes, vouwtjes, rimpeltjes en vreemde randjes zijn er niet meer bij. Dat roept aan de ene kant waardering op voor ouderwets handwerk met echte, authentieke imperfecties.

Maar aan de andere kant is het ook bewonderenswaardig wanneer iemand zonder digitale technieken het resultaat van een computer kan evenaren. En dat is het geval met het werk van Richard Sweeney. Met eindeloos geduld snijdt, vouwt, buigt en lijmt hij papieren tot delicate figuren die in de buurt komen van perfectie.

Sweeney 1 Sweeney 2 Sweeney 3 Sweeney 4 Sweeney 5 Sweeney 6 Sweeney 7 Sweeney 8 Sweeney 9 Sweeney 10 Sweeney 11 Sweeney 12 Sweeney 13

Lees ook:  Aan deze bijzondere knipkunst komt geen schaar te pas

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down