Muurschilderingen van modder

10 april 2017
328

Kunstenaar Yusuke Asai schildert. Niet met verf, maar met modder. In 2 weken tijd maakt hij deze muurschilderingen in samenwerking met zijn team. De modder komt uit de buurt en wordt verzameld vanaf verschillende locaties - daarmee heeft Asai ook een divers palet van tinten tot zijn beschikking. De ene modder is de ander niet, zullen we maar zeggen. Dat blijkt, want waar Asai hoopte op zo'n 10 kleurschakeringen, vond hij er op deze locatie (Houston) wel 27.

Je vraagt je wellicht af: waarom modder gebruiken? Asai vertelt hierover: 'Modder is van nature een wereld apart van de materialen die normaliter in kunstgaleries worden verkocht. Het is een levend medium, in tegenstelling tot bijvoorbeeld verf of metaal. In mijn modder zitten zaden en allerlei mirco-organismen.'

Deze muurschildering, hij maakte er meer, heet 'Vamatane' - bergzaad in Japans en vertolkt zowel bestaande als verzonnen wezens en planten. Opruimen is eenvoudig: met de tuinslang..

modder4 modder1 modder6 modder7

[hr]

Bekijk ook deze muurschilderingen van vogels, die los lijken te komen van de wand!

[hr]

modder3 modder2

Via ThisisColossal

 

Lees ook:  Japanse moeder maakt levensechte vintage in miniatuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings