Mixed-media-portretten door Nelson Makamo

15 februari 2021
328

Nelson Makamo staat bekend om zijn grote, levendige portretten van de kinderen en tieners die hij in Johannesburg ontmoet. Met behulp van een opvallende mix van acryl, aquarellen, monotypes, zeefdruk en olieverf, tekent de Zuid-Afrikaanse kunstenaar vaak hun silhouetten af ​​met een dikke lijn houtskool voordat ze kleurrijke details aan hun kleding en gezichten toevoegt. De resulterende werken zijn tegelijkertijd serieus en doordrenkt met een gevoel van verwondering.

Lees ook:  Kunstenares schildert magische taferelen op doorsnedes van boomstammen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down