Minuscule sprookjeshuizen in een reageerbuisje

4 januari 2016
176
micro matter

Grote kunstwerken kunnen een enorme aantrekkingskracht op u als kijker uitoefenen, maar soms is het tegenovergestelde waar. Dat laten deze kleine kunstwerkjes zien die niet groter zijn dan de inhoud van een reageerbuisje. Rosa de Jong maakt onder de noemer Micro Matter talloze huizen die door hun uitstraling en integratie in de 'natuur' en zwevende positie een bijna sprookjesachtige betekenis krijgen. Het is niet moeilijk om hier de verhalen van trollen en elfen bij de bedenken..

Voor De Jong zit er geen hele ingewikkelde dubbele laag in haar werken: "Voor mij is het het meest belangrijk dat iedereen blij is. Ik wil dingen maken waar mensen naar willen kijken, niet iets waar ze naar kijken omdat het moet."

Blij worden we in ieder geval van onze fantasie die uitbundige sprookjesverhalen verzint bij deze mooie creaties. Welke verhalen ontstaan er in jouw gedachten..?

micro matter micro matter micro matter micro matter micro matter micro matter micro matter micro matter micro matter

[hr]

Bekijk ook: Het land van de gebroeders Grimm bestaat echt | Fotoserie
gebroeders grimm

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld je aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Kleinkunst: Pottenbakken op miniatuurformaat

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings