Prachtige minuscule replica's van iconische werken

6 april 2018
163

Uit een voorliefde voor kunst schildert Ilaria Lafronza onder andere minuscule replica's van de meest iconische werken van grote schilders. Aan één enkele muur heb je genoeg om zo alle museumschatten van de wereld in huis te hebben ...

Het leuke is dat Ilaria haar kunstwerkjes niet maakt om bij haar thuis aan de muur te hangen. Ook maakt ze ze niet om te verkopen. Ilaria schildert om vervolgens haar miniaturen weg te geven! Waarom doet ze dat?

Als kind gaf ik altijd al kleine tekeningen als cadeautjes weg, gewoon om iemand te laten glimlachen. Ik vond het idee dat mensen iets van mij met zich mee namen en als hun eigendom gingen ervaren erg mooi. De wil om altijd bij iemand te zijn werd op een gegeven moment een echt project dat zich nu langzamerhand verspreidt over de wereld. Ik verover de wereld als het ware met mijn mini canvasjes.

hayez
Hayez

KlimtKlimt

Klimt 2Klimt

magritteMagritte

Schermafdruk 2018-04-06 09.38.19

Kahlo

Miro

Miró

monetMonet

monet 2Monet

PicassoPicasso

dali

Dalí

Van Gogh

Van Gogh

Van Gogh2

Dat het nog kleiner kan bewijst Brooke Rothshank met haar miniatuurtekeningen van allerlei dieren. Haar kunstwerkjes zijn vaak niet groter zijn dan een vingernagel.

Lees ook:  Vier de liefde en geef dit jaar de bijen bloemen cadeau!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings