Mini-stillevens in glas

25 september 2015
293

Kunstenares Jenny Ayrton haalt haar inspiratie uit herinneringen aan vroeger. En de mini-stillevens in glas doen inderdaad denken aan troostrijke nostalgische momenten: de was die wappert in de wind, kamperen op een mini-camping, bootje varen op een meer... door de verwerking in glas liggen ze voor altijd vast: niet als perfect gepolijste glassculpturen, maar als vrolijke en pure tafereeltjes. Wilt u zien hoe ze gemaakt zijn? Bekijk dan de film onderaan de pagina!
Mini-stillevens van glas | Paradijsvogels Magazine Mini-stillevens van glas | Paradijsvogels Magazine  Mini-stillevens van glas | Paradijsvogels Magazine Mini-stillevens van glas | Paradijsvogels Magazine Mini-stillevens van glas | Paradijsvogels Magazine Mini-stillevens van glas | Paradijsvogels Magazine

[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
 

Lees ook:  Nostalgische taarten flirten met het interieur uit de jaren ‘70

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down