Mevrouw Onkruid in de boekeditie van Paradijsvogels Magazine

945 VIEWS
Mevrouw Onkruid in de boekeditie van Paradijsvogels Magazine

Paradijsvogels Magazine gaat op veler verzoek een papieren boekeditie uitbrengen! Een prachtige collectie intrigerende kunstwerken, prachtige natuurfoto’s, bijzondere bestemmingen, boeiende levensverhalen, wandelroutes ver van de bewoonde wereld en creatieve inspiratie voor een kleurrijk leven – om eindeloos doorheen te bladeren. Voorproefje zien? Dat kan hier!

Om dit project mogelijk te maken zijn we een crowdfundactie gestart.

Geweldig als je wil bijdragen als donateur! Naast het boek (tip: ook leuk als kerstcadeau – het boek ligt half december in je brievenbus) krijg je vele leuke extra’s: bijvoorbeeld je eigen streetstyle fotoshoot van Misja B. of 2 overnachtingen in een mooie b&b uit onze collectie.

Op onze actiepagina kies je in 2 minuten je donatie.

Elke week lichten we voor een deel van het boek een tipje van sluier op. Deze week: Mevrouw Onkruid!

Mevrouw Onkruid, alias Maaike Pfann, geeft in haar sfeervolle, zelfgebouwde schuur in Ilpendam workshops en kookcursussen voor iedereen die het interessant vindt om te leren van welk onkruid uit je tuin je heerlijke gerechten kunt maken of hoe je zelf siroop van vlierbloesem brouwt.

In de boekeditie van Paradijsvogels Magazine geeft zij een paar van haar recepten prijs om van (on)kruiden en planten uit je tuin je eigen apotheek te maken. Wist je bijvoorbeeld dat je van paardenbloemen een hele fijne tinctuur kunt maken? En dat Sint Janskruid helpt tegen een winterdip?

Lees ook:  Mevrouw Onkruid | Eet daslook in maart en in april prei, dan is men het hele jaar doktervrij

Om alvast in de stemming te komen hierbij een kleine sneak preview van de foto’s. Meer zien? Doe mee aan de crowdfundactie voor de boekeditie van Paradijsvogels Magazine! 

IMG_1973

IMG_1960

IMG_1975

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Citroenmelisse | Een eeuwenoud recept uit het Karmelietenklooster
Maak van dit gevreesde onkruid een supergezonde thee, salade of smoothie
Grootmoeders recept voor uienhoestdrank
Waarom Sint Janskruid helpt tegen een winterdip