Mevrouw Onkruid in de boekeditie van Paradijsvogels Magazine

19 oktober 2017
243

Paradijsvogels Magazine gaat op veler verzoek een papieren boekeditie uitbrengen! Een prachtige collectie intrigerende kunstwerken, prachtige natuurfoto's, bijzondere bestemmingen, boeiende levensverhalen, wandelroutes ver van de bewoonde wereld en creatieve inspiratie voor een kleurrijk leven - om eindeloos doorheen te bladeren. Voorproefje zien? Dat kan hier!

Om dit project mogelijk te maken zijn we een crowdfundactie gestart.

Geweldig als je wil bijdragen als donateur! Naast het boek (tip: ook leuk als kerstcadeau - het boek ligt half december in je brievenbus) krijg je vele leuke extra's: bijvoorbeeld je eigen streetstyle fotoshoot van Misja B. of 2 overnachtingen in een mooie b&b uit onze collectie.

Op onze actiepagina kies je in 2 minuten je donatie.

Elke week lichten we voor een deel van het boek een tipje van sluier op. Deze week: Mevrouw Onkruid!

Mevrouw Onkruid, alias Maaike Pfann, geeft in haar sfeervolle, zelfgebouwde schuur in Ilpendam workshops en kookcursussen voor iedereen die het interessant vindt om te leren van welk onkruid uit je tuin je heerlijke gerechten kunt maken of hoe je zelf siroop van vlierbloesem brouwt.

In de boekeditie van Paradijsvogels Magazine geeft zij een paar van haar recepten prijs om van (on)kruiden en planten uit je tuin je eigen apotheek te maken. Wist je bijvoorbeeld dat je van paardenbloemen een hele fijne tinctuur kunt maken? En dat Sint Janskruid helpt tegen een winterdip?

Om alvast in de stemming te komen hierbij een kleine sneak preview van de foto's. Meer zien? Doe mee aan de crowdfundactie voor de boekeditie van Paradijsvogels Magazine! 

IMG_1973

IMG_1960

IMG_1975

Lees ook:  Kunstenaar maakt enorme handen en vraagt zo aandacht voor het klimaat

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Zo laat je jouw Toscaanse Jasmijn bloeien!

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings