Metselen voor gevorderden

17 januari 2016
254

Johnny Clasper is metselaar. Maar niet zo maar één. Voor hem werden de recht-toe-recht-aan-muren wat eentonig en hij besloot het over een andere boeg te gooien. Sinds 10 jaar maakt hij van stenen mozaïeken, sculpturen en zelfs landschappen. Zelf zegt hij: "Mijn passie voor stenen leidt me in vele richtingen. Ik stel geen grenzen aan mijn werk en ik ben en blijf gepassioneerd over wat ik doe."

Dat blijkt. Zijn passie uit zich in allerlei vormen waar zelfs de saaiste tuinen van opknappen. We zouden hem graag bestellen voor een gemetselde creatie in onze tuin!
jonny clasper2 jonny clasper3 jonny clasper4 jonny clasper5 jonny clasper6 jonny clasper7 jonny clasper8 jonny clasper10 jonny clasper11 jonny clasper12 jonny clasper13

 

Lees ook:  Boost je lichaam: 5 beste voordelen van suppen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings