Met zo'n schuurtje in de achtertuin kun je je echte huis meteen verhuren

30 augustus 2017
542
schuurtje in de tuin

De man cave. Vroeger heette dit gewoon de 'studeerkamer' waar mannen hun paperassen, platenspeler en een fles whiskey hadden staan. Nog steeds trouwens, maar in de laatste interieurtrends wordt deze kamer ook steeds meer verheven tot een plek waar mannen zich terug kunnen trekken uit de stress van alledag, compleet met voetbaltafel of eigen TV.

In een wereld die gelukkig een stuk meer geëmancipeerd is dan 50 jaar geleden lijkt het niet meer dan logisch dat ook - eindelijk (?) - de vrouwelijke variant van deze zgn. man cave steeds populairder wordt. Deze keer geen donkere studeerkamers of zolders waar de elektrische trein compleet met sneeuwlandschap permanent staat opgesteld, maar schuurtjes in de achtertuin die er zo fijn uitzien dat je je soms afvraagt wat je ook alweer met dat grote huis moest.

Van een mini yogastudio tot ultieme leesplek of atelier: in het Engels worden ze toepasselijk she sheds genoemd. Hoewel we het geenszins tot een wedstrijd uit willen roepen lijken deze 'schuurtjes' ons stiekem een stuk aantrekkelijker dan de mannenkamers. We zetten ter inspiratie een paar van onze favorieten op een rij

Ook zo'n plek creëren? Kijk dan bijvoorbeeld eens op deze of deze website voor mooie prefab schuurtjes. En zie je zo'n tiny house wel zitten voor permanente bewoning? Marjolein bouwde haar eigen huisje op wielen!

1. Helemaal van glas

sheshed

2. Voor al je planten

sheshed3

3. Landelijke schuur in de achtertuin

sheshed4

4. Alleen een bank erin en je favoriete boeken

sheshed6

5. Modern en strak

sheshed7

6. Voor ongestoorde uurtjes yoga

sheshed10

7. Met boomhut-gevoel 

sheshed11

8. Wauw..

sheshed12

9. Minimalistisch design

sheshed13

10. Hier kun je de hele zomer in spenderen

sheshed14

11. Rond en open

sheshed15

12. Binnenbuiten leven

sheshed16

13. Om 's avonds tot rust te komen

sheshed17

[hr]

Lees ook:  Deze oude cementfabriek werd omgetoverd tot groene oase

Anderen bekeken ook: Marjolein bouwt haar eigen tiny house

tiny house nederland

 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings