Met deze vlinderjuwelen draag je de lente altijd bij je

4 januari 2017
413

Voor wie al reikhalzend uitkijkt naar de lente hebben we iets moois gevonden: de schitterende vlinderjuwelen van Derya Aksoy uit Istanbul. 

Deze ontwerpster staat bekend om haar levendige sieraden waarmee je het lentegevoel altijd bij je kunt dragen. Prachtig uitgevoerd, de vlinders lijken boven je huis te zweven.

De vlinders zijn gemaakt van stof, uitgeknipt en met een speciale technieken hun vorm gezet. Daarna arrangeert ze alle exemplaren tot een kleurrijk 'boeket' in kettingen, oorbellen, armbanden en haarbanden. In de categorie: verder heb je niks meer nodig!

De vlinderjuwelen zijn te koop via de webshop Etsy.

vlinderjuwelen vlinderjuwelen10 vlinderjuwelen9 vlinderjuwelen8 vlinderjuwelen7 vlinderjuwelen6 vlinderjuwelen5 vlinderjuwelen4 vlinderjuwelen3

Lees ook:  Inspiratie van een 98-jarige yogi

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down