Prachtige foto's van kleurrijke champignons doen je verlangen naar de herfst

11 september 2017
225

De natuur zit boordevol prachtige flora en fauna. Ze blijft ons keer op keer verassen. Zo blijkt ook weer uit de bijzondere foto's die Jill Bliss maakt op de eilanden in de Canadese Salish Sea. De eilanden daar herbergen een rijke biodiversiteit, waaronder vrolijk gekleurde champignons. 

Verbinden met de natuur

Jill komt oorspronkelijk uit Californië en was designer van beroep, totdat zij in 2012 besloot om haar drukke leven op een lager pitje te zetten. Zij verkocht alles wat zij bezat om een jaar lang te genieten van een sabbatical en zich te kunnen verbinden met de natuur.

Het roer om

De sabbatical was een omslagpunt in het leven van Jill. Als een moderne nomade leeft, werkt, reist en ontdekt de eilanden van de Salish Sea.

Jill begeeft zich graag in de natuur en blijft daarbij creatief bezig. Immers, het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Voor haar portfolio 'Nature Medleys' arrangeert zij de gekleurde champignons met bramen, bladeren, stenen, mos en andere dingen die ze vindt in de natuur om haar foto's body te geven. Je komt met deze foto's meteen in herfstsferen.

jill 2

jill 3

jill 4

jill 5

jill 6

jill 7

jill 8

jill 9

jill 10

jill 11

jill 1

jill 12

Ook fotograaf Ryan Grastorf zocht meer rust in zijn leven. Tijdens het maken van een lange wandeling kwam hij een heel bijzondere paddenstoel tegen. Sindsdien fotografeert hij de meest magnifieke paddenstoelen, sommigen lijken wel buitenaards.

Lees ook:  Leer je weer even heerlijk vervelen in deze tiny houses zónder technologie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings