Met deze hippe schoenen kom jij de zomer door

9 VIEWS
Met deze hippe schoenen kom jij de zomer door

De eerste warme dagen van het jaar liggen inmiddels alweer achter ons, maar er zullen er deze zomer ongetwijfeld nog genoeg volgen. Reden genoeg dus om jouw kledingkast in te duiken om te kijken of je al wel goed voorbereid bent op de zomerse dagen. Hangen er bijvoorbeeld wel genoeg jurkjes in jouw kast? En heb je al een mooie bikini of een mooi badpak om aan te trekken wanneer je naar het water gaat? Indien dit het geval is, denk je mogelijk wel dat je al klaar bent voor de zomer. Vergeet echter niet aan jouw schoenen te denken. Ontbreken er nog schoenen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten hieronder namelijk een aantal hippe schoenen op een rijtje waarmee jij de zomer doorkomt.

Enkellaarsjes

Wie aan laarsjes denkt, denkt waarschijnlijk al snel aan winterse schoenen. Toch zijn laarsjes echt niet alleen voor de wintermaanden. Nee, want de laatste jaren zien we dat ze ook steeds vaker in de zomermaanden gedragen worden. Dit komt allereerst doordat enkellaarsjes heel leuk staan onder een jurkje. De laarsjes zijn vandaag de dag in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Jij hoeft dus echt niet altijd zwarte laarsjes te dragen in de zomer. Er zijn namelijk ook genoeg fleurige enkellaarsjes. Deze grote verscheidenheid aan kleuren maakt ook dat ze goed passen bij zomerse kleding. En bijkomend voordeel van deze laarsjes is natuurlijk dat je ze snel aan en uit kunt doen.

Lees ook:  Bijzondere overnachtingen in Zeeland

Sneakers

Vind je het lastig om passende schoenen te vinden voor onder een zomers jurkje of een korte broek? Overweeg dan eens om sneakers te kopen. Sneakers zijn de laatste jaren ontzettend hip en worden onder meer veel gedragen in de zomer. Ook bij dit schoeisel geldt dat je ze makkelijk en snel aanschiet. Daarbij komt dat er vandaag de dag sneakers in allerlei verschillende kleuren zijn. Bang dat sneakers (te) warm zijn voor in de zomer? Dat hoeft niet, want in de zomermaanden zien we namelijk veel witte sneakers terug. Witte sneakers zijn een stuk minder warm dan bijvoorbeeld zwarte sneakers.

Loafers

Niet iedereen houdt ervan om in de zomermaanden enkellaarsjes of sneakers te dragen. Indien jij ook tot deze groep behoort, vind je de schoenen waarschijnlijk niet luchtig genoeg. In dat geval zijn loafers waarschijnlijk meer iets voor jou. Loafers zijn schoenen die je makkelijk en snel aanschiet. De instappers hebben geen veters, wat het draagcomfort vergroot. Er zijn loafers voor mannen te koop, maar het aanbod dames loafers is de laatste jaren ook fors toegenomen. Het is dus niet bepaald lastig meer om passende schoenen te vinden voor onder jouw zomerse outfit. Net als bij sneakers en enkellaarsjes geldt namelijk dat loafers ook in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Lees ook:  Een nieuwbouwhuis, dé kans om je huis precies zo in te richten als jij dat wil

Slippers

Slippers behoren natuurlijk niet echt tot de schoenen, maar toch willen we ze niet onbehandeld laten in een tekst over zomerse schoenen. Er zijn namelijk ontzettend veel mensen die in de zomermaanden vaak slippers dragen. Dit is goed voor te stellen, want jouw voeten zijn lekker vrij in slippers. Ze zitten niet opgesloten in schoenen en dat zorgt minder snel voor zweetvoeten. Bang dat slippers niet netjes genoeg zijn? Dat is nergens voor nodig. De uitstraling van slippers is de laatste jaren namelijk behoorlijk veranderd. Hierdoor zijn er inmiddels ook allerlei nette slippers op de markt. Dit geldt zeker voor vrouwen, maar voor mannen zien we ook steeds nettere slippers. Kortom: met slippers kom jij de zomer ook zeker weten door!

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Een nieuwbouwhuis, dé kans om je huis precies zo in te richten als jij dat wil
Bijzondere overnachtingen in Zeeland
5 redenen waarom overnachten in de natuur geweldig is
Steve Jobs, nietsontziende ondernemer en wereldverbeteraar tegelijk