Man zaait duizenden bloemen voor zijn blinde vrouw

24 februari 2016
352

Toshiyuki Kuroki en zijn vrouw Yasuko waren 30 jaar getrouwd toen zij blind werd. Meneer Kuroki had op dat moment een melkveebedrijf en zag hoe zijn vrouw depressief en teruggetrokken werd. Hij vatte daarom het idee op om zijn boerderij om te bouwen tot één grote bloementuin die zo mooi zou zijn dat mensen vanuit de hele wereld er naar toe zouden komen, zodat zijn vrouw niet meer zo alleen zou zijn.

En zo geschiedde. Bijna twee jaar lang zaait meneer Kuroki rond de boerderij - alleen roze bloemen die bekend staan bij de naam sibazukura bloemen. Hun huis is nu een klein eiland midden in de zee van roze pracht.  Duizenden mensen hebben zich aangemeld voor een wandeling door de tuin, aangetrokken door de bloemen maar vooral door het verhaal erachter.

Mevrouw Kuroki loopt inmiddels met een grote glimlach rond - missie geslaagd!

japanse man zaait bloemen2 japanse man zaait bloemen3 japanse man zaait bloemen4 japanse man zaait bloemen5 japanse man zaait bloemen6 japanse man zaait bloemen7 japanse man zaait bloemen8 japanse man zaait bloemen9

 

Via dailymail

Lees ook:  Reis met vrijheid, de tips

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Griekse mythologie: de schepping van de wereld

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings