Magische zelfportretten onder het Noorderlicht

6 juni 2017
153

Eerder lieten we van de hand van Tiina Törmänen de winterse schoonheid foto's van Lapland zien. In deze nieuwe serie maakt Tiina zelfportretten waarin ze omgeven is door het noorderlicht. Paarse en groene vlammen kleuren de hemel en het feit dat je haar daar alleen zien staan versterkt het nietige gevoel dat je als mens bekruipt bij dergelijke natuurfenomenen.

We zouden er wel wat voor over hebben om met Tiina van plaats te ruilen...

aurora portreits1 aurora portreits2 aurora portreits3 aurora portreits4 aurora portreits5 aurora portreits6 aurora portreits7 aurora portreits8 aurora portreits9 aurora portreits10

 

Lees ook:  Goed en gezond: met plogging combineer je joggen en zwerfvuil oprapen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings