Magische beelden van een Japanse vallei in de mist

7 november 2015
100

Alsof een enorme stoommachine achter de bergen staat opgesteld... in de zonnige Mie-regio in Japan rolt in de herfstmaanden een dichte mist over de bergtoppen. Een magisch verschijnsel, dat wordt veroorzaakt door wat de inwoners van de regio 'herfstwinden' noemen: boven de bergrug komen de koude zeelucht en de warme lucht vanaf het land samen. De mist die hierbij ontstaat wordt door de wind over de bergtoppen geblazen. Wie het verschijnsel wil zien kan nog een vlucht boeken: het duurt nog ongeveer tot half december.
https://www.youtube.com/watch?v=EVb6rgwQAYU
[hr]
Nog meer magische beelden zien? Simon Christen maakte een prachtige film van de laaghangende wolken in de baai van San Francisco. Hij noemde zijn project een ‘Liefdesbrief aan de mist'.
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]
Bron: nos.nl

Lees ook:  Man zaait duizenden bloemen voor zijn blinde vrouw

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

Je keuken Feng Shui inrichten

Bonaire: het perfecte toevluchtsoord in de Caraïben

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings