Maak van je notitieblok een sprookjesboek met deze bijzondere kaften

24 april 2016
302

Aniko Kolesnikova werkte in een modeatelier toen ze van haar hobby haar fulltime werk maakte: het creëren van sprookjesachtige kaften voor notitieblokken, e-readers en boeken. Elk ontwerp is uniek en wordt op maat gemaakt voor een klant. Haar motto 'het maakt niet uit wat je doet zolang je het met liefde doet' komt in alle details van haar ontwerpen naar voren. 

Met een dergelijke kaft om een notitieboekje lijkt het alsof de dingen die je opschrijft meteen een andere waarde hebben. Het is tevens een goede conversation starter voor gesprekken: met deze 3D ontwerpen van klei kun je niet anders dan de aandacht trekken wanneer je je aantekeningen erbij pakt. Van wollige, opgekrulde vossen in diepe slaap tot fantasierijke draken en wijze uilen: het zijn allemaal bijzondere ontwerpen. Toegegeven, je moet er van houden, voor sommigen is de fantasiewereld die Aniko creëert wellicht wat vergezocht om als kaft voor je dagelijkse schrijfwerk te gebruiken. Voor wie er wel warm voor loopt: op de website van Aniko zijn de (op maat gemaakte) kaften te bestellen. Wij overwegen om er eentje te laten maken met een paradijsvogel...

Aniko Kolesnikova1 Aniko Kolesnikova2 Aniko Kolesnikova3 Aniko Kolesnikova4 Aniko Kolesnikova5 Aniko Kolesnikova6 Aniko Kolesnikova7 Aniko Kolesnikova8 Aniko Kolesnikova9 Aniko Kolesnikova10 Aniko Kolesnikova11 Aniko Kolesnikova12 Aniko Kolesnikova13 Aniko Kolesnikova14 Aniko Kolesnikova15

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Over de mooie en ingewikkelde relatie tussen moeders en dochters

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De mythe van Prometheus, god en Titaan

De 9 allermooiste gedichten bij overlijden moeder

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings