Maak je huis zomer ready

25 april 2022
467
Interieur inspiratie

Yes! Ook in ons kikkerlandje laat de zon zich steeds meer en meer zien. De lente is in volle gang en de zomer staat voor de deur. Dit betekent ook dat er in je huis hier en daar wat aangepast kan worden. Of je nu een echte interieurlover bent of niet, wat leuke interieur inspiratie is altijd wel welkom.  We geven je graag een aantal tips om jouw huis helemaal zomer ready te maken.

Comfortabel buiten zitten

Niks is fijner om lekker te genieten in het zonnetje. En waar doe je dat nu beter als op een loungebank of comfortabele dining set? Ga voor een modulaire bank die je gemakkelijk in verschillende posities kan verschuiven. Of kies een grote eettafel waar je met meerdere mensen uitgebreid kan dineren of borrelen. Het meest ideale is, als je de ruimte ervoor hebt, om verschillende hoekjes te creëren. Op die manier kan je zowel loungen, als zitten, zonder een keuze te maken tussen beide. Op Wonen in de Regio kan je veel artikelen vinden waar inspiratie wordt gegeven om jouw tuin om te toveren tot een oase!

Kies een andere kleur voor accessoires

In de winter heb je vaker behoefte aan de wat meer donkere, warmere, diepere kleuren. In de lente/zomer verandert dit vaak naar wat meer frisse, koelere, lichte kleuren. Laat je interieur mee veranderen met het seizoen door een aantal accessoires te veranderen. Verwissel bijvoorbeeld je kussens, leg een ander kleed neer of verwissel eens de inhoud van je fotolijstjes. Het zijn maar een paar kleine veranderingen, maar je zal zien, met een groots effect! Helemaal van nu zijn gezellige pastelkleuren.

Lees ook:  Je tuin renoveren: stappenplan voor een groene tuin

Voeg groen toe!

Planten zijn altijd een goed idee. Ze voegen levendigheid en sfeer toe aan een ruimte. Zeker als het lekkerder weer wordt is het leuk om planten en bloemen toe te voegen. Heb je geen buitenruimte? No worries! Creëer een urban jungle door verschillende plantenpotten neer te zetten, hang een hangplantje aan het plafond of koop simpelweg een bos met verse bloemen. Heb je wel een tuin? Dan kan je helemaal losgaan. Kies voor planten welke bloeien in verschillende jaargetijden zodat je het hele jaar door kan genieten van prachtige bloemen.

wonen in de regio

Frisse lucht

Zodra de temperatuur het toe laat, gaan alle ramen en deuren open om die frisse lucht binnen te laten. De mufheid is in één klap weg en je voegt je woonkamer letterlijk samen met je buitenruimte. Maar, er kunnen wel consequenties zitten aan deze actie. Niet alleen jij kan op deze manier makkelijk naar binnen en buiten, ongedierte ook. Een oplossing hiervoor zijn horren en/of een hordeur. Niet per se een kleine uitgave om in je gehele huis te voorzien van horren, maar wel een echte investering!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Must-have accessoires voor de avontuurlijke reiziger

Waarom jij de natuur moet beschermen

5 manieren om de klantervaring te verbeteren

Rouw in diverse culturen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down