Luxe vakantiehuizen in Oostenrijk: waar moet je heen

27 augustus 2020
339

Als je op vakantie gaat dan is het ook af en toe fijn om luxe op vakantie te gaan. Een goede plek om dat te doen is in Oostenrijk. Ga bijvoorbeeld op wintersport in Tirol of een ander skigebied, relaxen of wandelen in de buurt van de Weissensee of een ander meer of laat je verwennen in een van de thermen in Stiermarken. Iedereen viert vakantie op zijn of haar eigen manier en heeft een ander idee van een luxe vakantie. Wat in ieder geval altijd helpt bij een luxe gevoel is het huren van een vakantiehuis Oostenrijk. Op die manier heb je genoeg ruimte en heb je alle faciliteiten binnen handbereik.

Thermen in Stiermarken

In Stiermarken heb je meerdere plekken waar je kan genieten van krachtbronnen en heerlijke massages. Ga bijvoorbeeld naar Rogner Bad Blumau waar je een thermenlandschap hebt van maar liefst 2700 vierkante meter. Je hebt een binnen- en buitenzwembad met water uit de geneeskrachtige Melchiorbron met een temperatuur van maar liefst 47,2 graden. Ook vind je hier water uit de Vulkaniabron dat zelfs 110 graden wordt. In Stiermarken vind je ook Parktherme Bad Radkersburg met een wateroppervlakte van ongeveer 2700 vierkante meter. Je hebt hier een bassin met warm bronwater, een sportbassin, een peuterbad en een thermaalwater-vitaalbassin, zodat met iedereen rekening wordt gehouden.

 

Wintersportvakantie

Ook een wintersportvakantie is een vorm van een luxe vakantie als je graag actief bezig bent. Je kan een vakantiehuis huren in de buurt van de piste, zodat je snel kan gaan skiën of snowboarden. Je hebt genoeg plekken in Oostenrijk met hoge bergen waar je in de winter vanaf kan skiën. Huur een van de grote vakantiehuizen als je met een grote groep op wintersport gaat. Zo heeft iedereen genoeg ruimte en kan je comfortabel op vakantie. Kies voor extra luxe door te gaan voor een huisje met wellness faciliteiten als een sauna of jacuzzi.

Lees ook:  Ontdek de schoonheid van Nederlandse wandelgebieden

 

Huis aan het water

Een vakantie aan het water doet het ook altijd goed en zorgt ook voor een luxe vakantiegevoel. Oostenrijk ligt niet aan de zee, maar je hebt hier heel veel meren. Huur bijvoorbeeld een huisje vlakbij de Weissensee, zodat je op elk moment kan genieten van een frisse duik. Je kan bij een meer als deze heel veel verschillende dingen doen, zoals wandelen, fietsen, zwemmen of kanoën. Zo kan je vanaf je vakantiehuis allerlei dingen ondernemen.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings