Logeren in een tent met bedstee in de duinen van Callantsoog

3502 VIEWS
Logeren in een tent met bedstee in de duinen van Callantsoog

Callantsoog is één van de weinige plekken in ons land waar de zon het langst blijft schijnen. Hier maak je prachtige strandwandelingen en kun je eindeloos naar de horizon staren. Heerlijke rust bij Zon Zee Strand!

Strand, duinen, meren en natuur

Zon Zee Strand ligt vlakbij natuurgebied Het Zwanenwater; een gebied van duinen, valleien en meren, ontstaan in 1596. Het is een belangrijk trekvogelgebied en wordt daarom beschermd door Natuurmonumenten. Hier tref je uitzonderlijk veel planten en dieren, waaronder Orchideeën, Icarusblauwtje, de Heivlinder, het Hooibeestje en de Geelgekleurde Grote Ratelaar.

Er zijn twee wandelroutes van 4,5 km die je langs het Zwanenwater leiden. Ook kan je in de winter, als het ijs dik genoeg is, schaatsen op dit prachtige meer.

Logeren in een tent of op de boerderij

Deze plek heeft een viertal bijzondere verblijven op unieke locaties in Callantsoog. Alle onderkomens liggen op loopafstand van het strand, grenzend aan natuurgebied Het Zwanenwater en dichtbij het bruisende dorpsplein. Kies wat het best bij je past. Bijvoorbeeld de Duynsuites aan zee, die pal aan het strand ligen

Artikel gaat verder onder de foto’s >

Zon Zee Strand - Duynsuites aan Zee - 1
De gezellige inrichting van de Duynsuites

Duynpark het Zwanenwater ligt middenin het gelijknamige natuurgebied. Je vindt hier tenthuizen die sfeervol zijn ingericht met een houtkachel of vuurschaal. Daarnaast heb je er een compleet ingerichte keuken, een buitenplaats met een zitje, een toilet, badkamer en slaapkamer.

Lees ook:  Buitenhuisje Berg en Dal | De paden op, de lanen in

Elke tent staat verscholen in een eigen duinpan,hier staat alles in het teken van beleving van de prachtige natuur. Op 10 minuten lopen ligt het strand.

Artikel gaat verder onder de foto’s >

Zon Zee Strand - Duynpark het Zwanenwater - Puur Genieten in Callantsoog

Zon Zee Strand - Duynpark het Zwanenwater - duynlodge Puur Genieten

Zon Zee Strand - Duynpark het Zwanenwater - Duynlodge - safaritent. stoer ingericht relaxen en genieten

Zon Zee Strand - Duynpark het Zwanenwater - Duynlodge bestee voor de kinderen, bijzonder plekje voor vakantie met het gezin

Boerderij Hoeve Landzicht

Boerderij Hoeve Landzicht is een vrijstaande villa, gelegen aan een rustige weg en biedt uitzicht over natuurgebied Het Zwanenwater en prachtige bollenvelden. Je kunt hier met 14 personen slapen en er zijn grote tafels waar je met z’n allen aan past – we zien volbezette tafels voor ons met veel rumoer en gezelligheid! Ook is er een grote tuin naast het huis.

Artikel gaat verder onder de foto’s >

Boerderij Hoeve Landzicht 1

Villa Zuidwester

Ben je met nog meer personen, dan kun je ook je intrek nemen in Villa Zuidwester: een gezellige familie- of groepsaccommodatie, geschikt voor maximaal 18 personen. De sfeer is landelijk en knus. De voorzijde van het huis is ingericht met een ruime woonkamer met meerdere zithoeken en een open haard. Er is een semi-open keuken en een grote eethoek.

Ook voor de mensen met kinderen/kleinkinderen is dit een fantastische accommodatie, daar de grote tuin fijn is voor de kinderen om in te spelen, maar in de villa bevindt zich tevens een ballenbak en leuke stapelbedden. De kleintjes hoeven zich dus niet te vervelen – dat betekent ontspanning voor iedereen!

Lees ook:  Logeer hoog in een Franse eikenboom in deze prachtige boomhut

Villa Zuidwester 7

Voor meer informatie kan je terecht bij Zon Zee Strand op telefoonnummer 0224 – 760 760 of mail naar info@zonzeestrand.nl


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Logeren bij de boswachter: dit moet je weten
Bosrijk slapen bij de Sallandse Heuvelrug
4x slapen in de buurt van de Kinderdijk
5x yurts in Nederland voor bijzonder slapen