Logeren in een tent met bedstee in de duinen van Callantsoog

13 november 2017
462

Callantsoog is één van de weinige plekken in ons land waar de zon het langst blijft schijnen. Hier maak je prachtige strandwandelingen en kun je eindeloos naar de horizon staren. Heerlijke rust bij Zon Zee Strand!

Strand, duinen, meren en natuur

Zon Zee Strand ligt vlakbij natuurgebied Het Zwanenwater; een gebied van duinen, valleien en meren, ontstaan in 1596. Het is een belangrijk trekvogelgebied en wordt daarom beschermd door Natuurmonumenten. Hier tref je uitzonderlijk veel planten en dieren, waaronder Orchideeën, Icarusblauwtje, de Heivlinder, het Hooibeestje en de Geelgekleurde Grote Ratelaar.

Er zijn twee wandelroutes van 4,5 km die je langs het Zwanenwater leiden. Ook kan je in de winter, als het ijs dik genoeg is, schaatsen op dit prachtige meer.

Logeren in een tent of op de boerderij

Deze plek heeft een viertal bijzondere verblijven op unieke locaties in Callantsoog. Alle onderkomens liggen op loopafstand van het strand, grenzend aan natuurgebied Het Zwanenwater en dichtbij het bruisende dorpsplein. Kies wat het best bij je past. Bijvoorbeeld de Duynsuites aan zee, die pal aan het strand ligen

Artikel gaat verder onder de foto's >

Zon Zee Strand - Duynsuites aan Zee - 1

De gezellige inrichting van de Duynsuites

Duynpark het Zwanenwater ligt middenin het gelijknamige natuurgebied. Je vindt hier tenthuizen die sfeervol zijn ingericht met een houtkachel of vuurschaal. Daarnaast heb je er een compleet ingerichte keuken, een buitenplaats met een zitje, een toilet, badkamer en slaapkamer.

Elke tent staat verscholen in een eigen duinpan,hier staat alles in het teken van beleving van de prachtige natuur. Op 10 minuten lopen ligt het strand.

Lees ook:  Slapen in een Zeeuwse puntschuur op het mooie eiland Tholen

Artikel gaat verder onder de foto's >

Zon Zee Strand - Duynpark het Zwanenwater - Puur Genieten in Callantsoog

Zon Zee Strand - Duynpark het Zwanenwater - duynlodge Puur Genieten

Zon Zee Strand - Duynpark het Zwanenwater - Duynlodge - safaritent. stoer ingericht relaxen en genieten

Zon Zee Strand - Duynpark het Zwanenwater - Duynlodge bestee voor de kinderen, bijzonder plekje voor vakantie met het gezin

Boerderij Hoeve Landzicht

Boerderij Hoeve Landzicht is een vrijstaande villa, gelegen aan een rustige weg en biedt uitzicht over natuurgebied Het Zwanenwater en prachtige bollenvelden. Je kunt hier met 14 personen slapen en er zijn grote tafels waar je met z'n allen aan past - we zien volbezette tafels voor ons met veel rumoer en gezelligheid! Ook is er een grote tuin naast het huis.

Artikel gaat verder onder de foto's >

Boerderij Hoeve Landzicht 1

Villa Zuidwester

Ben je met nog meer personen, dan kun je ook je intrek nemen in Villa Zuidwester: een gezellige familie- of groepsaccommodatie, geschikt voor maximaal 18 personen. De sfeer is landelijk en knus. De voorzijde van het huis is ingericht met een ruime woonkamer met meerdere zithoeken en een open haard. Er is een semi-open keuken en een grote eethoek.

Ook voor de mensen met kinderen/kleinkinderen is dit een fantastische accommodatie, daar de grote tuin fijn is voor de kinderen om in te spelen, maar in de villa bevindt zich tevens een ballenbak en leuke stapelbedden. De kleintjes hoeven zich dus niet te vervelen - dat betekent ontspanning voor iedereen!

Villa Zuidwester 7

Voor meer informatie kan je terecht bij Zon Zee Strand op telefoonnummer 0224 - 760 760 of mail naar info@zonzeestrand.nl


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down