Logeren in de slaapkamer van Vincent van Gogh

5 maart 2016
551

U kunt nu logeren bij Vincent van Gogh. Meer specifiek: bij het Art Instute of Chicago waar ze de slaapkamer van het beroemde schilderij van Van Gogh namaakten! Tot in detail is het schilderij verwerkt in het ruimte, zelfs de stroken van de kwast op de muren en het oude hout op de vloer voelen alsof het daadwerkelijk een schilderij is. Ook de meubels en accessoires zoals de theedoek en borstel zijn op de foto's bijna niet van een schildering te onderscheiden.

Deze kamer is gemaakt in het kader van de tentoonstelling 'De slaapkamers van van Gogh'. Hier staat zijn kamer in Arles centraal waar hij in 1888 en 1889 drie schilderijen maakte van zijn kamer, in deze tentoonstelling zijn de werken voor het eerst gezamenlijk in Noord-Amerika te zien.

Reserveer een nachtje in de slaapkamer van Vincent van Gogh

Ben je van plan om naar Chicago te reizen? Voor slechts 10 Euro kun je de slaapkamer reserveren, via the art institute of Chicago. We gaan er vanuit dat de kamer in alle opzichten een replica is van de slaapkamer van Van Gogh, en dat jij je dus ook moet wassen met het water uit de lampetkan. Maar daarvoor krijg je wel een onvergetelijke en originele ervaring!

slaapkamer van gogh2 slaapkamer van gogh10 slaapkamer van gogh9 slaapkamer van gogh8 slaapkamer van gogh7 slaapkamer van gogh5 slaapkamer van gogh3

Lees ook:  B&B Erve Veldink | Hier hoor je alleen de geluiden van de natuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down