Liefdesverhaal van een ooievaar die elk jaar duizenden kilometers vliegt

24 december 2018
641

Malena en Klepetan zijn al meer dan 16 jaar een onafscheidelijk liefdeskoppel en dat terwijl manlief een groot deel van het jaar heel ver weg is. Malena kan niet mee omdat zij gehandicapt is, maar elk jaar weer keert Klepetan terug naar het nest ... het ooievaarsnest wel te verstaan. Een bijzonder liefdesverhaal.

Ontmoeting op het dak

Wat begon met een ontmoeting op het dak van de Kroatische Stjepan Vokic groeide uit tot een prachtig liefdesverhaal tussen twee ooievaars. Ongeveer 20 jaar geleden nam Stjepan Malena onder zijn hoede nadat hij haar - door jagers aangeschoten - had gevonden in de omgeving van zijn huis. Op het dak van zijn huis bloeide de liefde tussen Malena en Klepetan op. In het begin leek het er op dat hun liefde gedoemd was te mislukken. Malena kan niet meer vliegen en kon niet mee migreren naar het zuiden.

Hun liefde hield stand! Klepetan komt al 16 jaar lang duizenden kilometers terugvliegen om bij zijn Malena te zijn en het stel heeft inmiddels meerdere kuikens groot gebracht. Ieder jaar vertrouwt Klepetan de zorg voor Malena toe aan Stjepan als hij weer migreert naar Zuid Afrika.

liefdesverhaal 2

liefdesverhaal 3

liefdesverhaal

liefdesverhaal 5

liefdesverhaal 6

liefdesverhaal 7

liefdesverhaal 1

liefdesverhaal 9

liefdesverhaal 8

Lees ook dit bijzondere liefdesverhaal als inspiratie om in de liefde te blijven geloven.

Lees ook:  Spirituele betekenis van de kat

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down