Wat is uw belangrijkste levensles?

1845 VIEWS
Wat is uw belangrijkste levensles?

Beroemd en berucht: de magische 50. Wordt het een goeie ouwe midlife crisis, of zijn de tweede 50 nog beter dan de eerste? In de serie Midlife Twist brengen we een ode aan het tweede levensdeel. De wijsheid, de inspiratie, de hernieuwde vrijheid, en vooral het stukje Paradijsvogel dat iedereen in zich heeft. Bekijk boeiende verhalen over levensgrote thema’s, en discussieer vooral mee.

“Enjoy the little things in life, because one day you will look back and realise that they were the big things”
Kurt Vonnegut

Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd, jezelf is het mooiste dat je kunt zijn en volg je hart dan komt het altijd goed. Van jongs af aan krijgen we ze toegestopt, die grote en kleine wijsheden. We leren van anderen, maar ook van ons zelf. Door de goede ervaringen en door de minder goede.

Daarom deze keer de vraag: wat is de belangrijkste les die het leven u heeft geleerd? Bekijk de antwoorden van anderen in onderstaande film, en deel uw eigen mening in het reactieveld onderaan deze pagina. Onder de mooiste reacties verloten we een setje inspiratiekaarten!

Wilt u de volgende keer weer mee discussiëren, of gewoon zien hoe anderen aankijken tegen het leven na de 50? Laat onderstaand uw gegevens achter en ontvang een mailtje wanneer de volgende editie geplaatst wordt.

Lees ook:  93-jarige bruid vraagt via Facebook om hulp bij het kiezen van haar trouwjurk

Film: Niki Boomkens

MEER INSPIRATIE

Weerstand vergroten
Voorbereiden voor een sollicitatiegesprek
Kleding verkopen
Beste kunstacademie Nederland

One thought on “Wat is uw belangrijkste levensles?

  1. Zeg tegen jezelf: Ik ben compleet en de ander is dat ook!
    Geeft veel rust 😉


Comments are closed.