Levensgrote kunstwerken van... markeerstift

6 november 2015
278

Zit u ook wel eens achteloos te krabbelen op een papiertje, bijvoorbeeld tijdens het bellen, of tijdens een gesprekje op het werk? Een streepje wordt een dikker streepje, een dikker streepje wordt een driehoek, dat wordt een piramide, etc etc. Katy Ann Gilmore doet dit ook, maar dan op een heel ander niveau. Haar 'krabbels' zijn levensgroot, en allesbehalve achteloos! Slechts een simpele markeerstift, en een enorme dosis doorzettingsvermogen zijn de ingrediënten voor haar muurschilderingen. Van dichtbij lijken ze rommelig, maar van veraf zijn het prachtige driedimensionale bergen. Bijzonder!
Levensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels MagazineLevensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels MagazineLevensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels MagazineLevensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels MagazineLevensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Kleurrijke mandala's in waterverf en goud

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down