Levensgrote kunstwerken van… markeerstift

780 VIEWS
Levensgrote kunstwerken van… markeerstift

Zit u ook wel eens achteloos te krabbelen op een papiertje, bijvoorbeeld tijdens het bellen, of tijdens een gesprekje op het werk? Een streepje wordt een dikker streepje, een dikker streepje wordt een driehoek, dat wordt een piramide, etc etc. Katy Ann Gilmore doet dit ook, maar dan op een heel ander niveau. Haar ‘krabbels’ zijn levensgroot, en allesbehalve achteloos! Slechts een simpele markeerstift, en een enorme dosis doorzettingsvermogen zijn de ingrediënten voor haar muurschilderingen. Van dichtbij lijken ze rommelig, maar van veraf zijn het prachtige driedimensionale bergen. Bijzonder!

Levensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels MagazineLevensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels MagazineLevensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels MagazineLevensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels MagazineLevensgrote kunstwerken gemaakt met markeerstift | Paradijsvogels Magazine


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  Korte film | Schilderkunst in close-up

MEER INSPIRATIE

Een sprekende beeltenis van 1 enkel ijzerdraadje
Historische afbeeldingen in een nieuw, keramisch jasje
Schoonheid versterkt schoonheid
Een werk van meer dan 1000 kunstenaars