Levensgrote kanten kleden van verf en klei

11 oktober 2016
443

Nespoon is een Poolse kunstenares die de straten, muren en openbare parken in steden bekleedt met motieven van kant. De kunstwerken zijn of direct geschilderd op het oppervlak of gevormd uit klei. Alles is handgemaakt door Nespoon zelf of in samenwerking met haar collega’s.

Nespoon: ''Waarom kant? Hierin zit een esthetische code die in elke cultuur terugkomt. In ieder stuk vinden we symmetrie en een vorm van orde en harmonie. Is dat uiteindelijk niet waar iedereen naar zoekt?''

Nespoon's werk is te zien in Wroclaw, Auckland, Pont-l’Abbe en Warschau. Meer van haar muurschilderingen zijn te zien op Behance.

nespoon_wroclaw_01

nespoon-limerick_08

nespoon-pont-labbe-france_10

nespoon-pont-labbe-france_09

nespoon-france_07

nespoon-france_04

nespoon-auckland_05

 

Via: Colossal

Lees ook:  Tips voor zomers dagje Amersfoort

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down