Levensechte dieren gemaakt van oude autobanden

31 januari 2017
130

De Amerikaanse Blake McFarland begon zijn creatieve carrière met het schilderen van oceanen. Na een paar jaar wilde hij iets gaan doen dat meer uniek was. Tijdens een van zijn surfmiddagen in Californië zag hij op het strand een paar oude autobanden liggen. Hij besloot dat hij in zijn nieuwe artistieke wending niet alleen iets moois wilde maken, maar ook wilde bijdragen aan een betere wereld.

Deze banden zouden, als ze niet door Blake werden gebruikt, nooit meer gebruikt worden. Nu zijn het panda's, beren en paarden. Op de pandaberen na zijn het niet de meest lieflijke beelden, maar ze hebben wel een krachtige uitdrukking. Bewonderenswaardig hoe je dat met een paar autobanden kunt maken.

beelden van autobanden beelden van autobanden2 beelden van autobanden3 beelden van autobanden5

 

Lees ook:  Kunstenares schildert magische taferelen op doorsnedes van boomstammen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

Normandië in Frankrijk bezoeken

Hoe bewaar je de innerlijke rust als je op zoek bent naar een huis

Je keuken Feng Shui inrichten

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings