Levendige borduurmotieven op droge bladeren

4 januari 2021
222

Door traditionele ambachtelijke technieken samen te voegen met de overvloedige "materialen van de natuurlijke wereld", naait Hillary Waters Fayle nauwgezet felgekleurde bloemen in o.a. gevonden camellia bladeren. Van eenvoudige lijnen en ribbels tot levendige vormen, de op draad gebaseerde versieringen onderbreken de kwetsbare materie. Het resultaat getuigt van de duurzaamheid van de natuur terwijl ze het organische materiaal naast de gefabriceerde toevoegingen plaatst.

Lees ook:  Een ode aan de kleur turquoise in verrassende creaties van alledaagse voorwerpen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings