Less is more

26 mei 2021
351
Telefoonreparatie Limburg

Ze zijn er niet voor niets, de spreekwoorden, gezegdes en quotes zoals ‘overdaad schaadt’ en ‘less is more’. Eenvoud is vaak mooier dan teveel. Dat geldt voor kleding, accessoires maar ook in kunst, huizen en noem maar op. Of de jurk van Chantal tijdens het songfestival er ook onder valt, is ons nog niet helemaal duidelijk.

Hoe wel het natuurlijk niet altijd op gaat want uitzonderingen bevestigen natuurlijk de regel. Toch zijn de eenvoudige items vaak het mooist en meest praktisch. Onder de loep items die je elke dag gebruikt; portemonnees, pasjeshouders en tasjes.

De portemonnee
Geldt voor je geld de term ‘less is more’ uiteraard niet, zo wel voor je portemonnee waar het in moet. Niet alleen moet een portemonnee handzaam zijn, ook qua tierelantijntjes is eenvoud vaak fijner. De fijnste portemonnees zijn dan ook die waar praktisch over nagedacht is. Zoals de FMME Wallet small in mooi croco bruin of zwart. Een heel klein portemonneetje waar je wel gewoon alles in kwijt kan. En zo eenvoudig mooi. Net als de LouLou Essentiels Robuste small wallet die er ook in meerdere kleuren is. Klein en toch robuust stoer.

Hou je van iets meer body dan heeft Micmac de Porto wallet. Een heel modieuze serie met 4 vakjes voor pasjes, een ritsvak en een steekvak. Het fijne is dat je deze portemonnee ook als clutch kunt dragen waardoor hij prima past in onze ‘less is more’ serie.

Een andere manier van ‘less is more’ is de Myomy My Wallet. Neem je de Medium Humter rambler bijvoorbeeld in het mooi Off White dan is deze portemonnee niet alleen handig en mooi maar ook nog eens heel vriendelijk voor het milieu.

Lees ook:  Zo vouw je duizend origami kraanvogels

Pasjeshouders
Liever nog meer ‘less’? Dan zijn er de pasjeshouders. Met een pasjeshouder heb je belangrijkste pasjes op zak, heb je uiteraard alles wat je nodig hebt. Want waar heb je tegenwoordig nog contant geld voor nodig?

Wil je het super eenvoudig? Dan is er de Burkely Croco Cody CC Holder. Heb je iets meer nodig dan een pinpas? Dan kies je liever de Calvin Klein rail cardholder. Daarin passen zes pasjes maar ook nog wat briefgeld, bonnetjes en visitekaartjes. Nog meer pasjes (wel elf) kun je kwijt in de Old West CC-Holder van Micmagbags. Het fijne is dat deze cardholder door de RFID-bescherming extra veilig is en je pasjes dus niet zomaar gescand kunnen worden.

Portemonnee, cardholder en telefoonhoesje in één
Wil je en je telefoon en een portemonnee mee nemen maar niet van alles in je zakken moeten proppen? Dan zijn de nieuwe telefoontasjes een echte Must Have voor jou. Een telefoontasje heeft ruimte voor je telefoon, pasjes en meestal voor nog wat extra’s zoals je sleutels, make-up of kleingeld. En daarnaast zijn ze een sieraad om te dragen.  Laten we eens beginnen met de prachtige Mösz Phonebags in heel veel mooie kleuren croco. Hierin is niet alleen ruimte voor je telefoon maar je kunt er ook 10 pasjes geordend in kwijt en er is naast vakken voor je sleutels, make-up en papiergeld ook nog een speciale opbergmogelijkheid voor jouw oordopjes. Maar het leukste aan het tasje is dat jet op verschillende manieren kunt dragen. Zoals crossbody met de schouderriem of als handtas door de korte schakelketting of gewoon handsfree als heuptas met het lusjes aan je riem. En het tasje is ook nog eens uitgerust met RFID-werend materiaal.

Lees ook:  Wat te doen in Londen?

Wil je een sportief exemplaar om mee te nemen als je gaat hardlopen bijvoorbeeld of het rondje met de hond? Dan is de Rains Buckle Money Pouch een goede keuze.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met de auto door Oost-Europa reizen: wat je moet weten

Welke musical in New York moet je gezien hebben?

Akira Nakai San en zijn passie voor auto’s

Ruimte vrijhouden in je koffer? Zo doe je dat!

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down