Deze lampen lijken lichtgevende creaties van origami

8 december 2016
416

De Portugese Hugo en Tessa hebben een voorliefde voor de papierkunst van origami. Dit gebruiken ze in het ontwerp van hun sympathieke lampen van dieren. Tot nu toe hebben ze vier exemplaren in de collectie: een uil, papegaai, schildpad en pinguïn.

Zodra de lamp aangaat komen de dieren nog meer tot leven doordat de schaduwen en structuren van de lamp zichtbaar worden. Wat ook leuk is (als je een beetje handig bent), is dat de lampen die kant-en-klaar worden afgeleverd, maar dat ze bezorgd worden als bouwpakket. Dit doen de ontwerpers met een reden: zo kunnen de gelukkige eigenaren hun eigen stempel erop zetten en worden ze onderdeel van het creatieve proces.

De lampen zijn te koop via Etsy.

lamp-papier2 lamp-papier3 lamp-papier4 lamp-papier6 lamp-papier7 lamp-papier8 lamp-papier10 lamp-papier13

 

Lees ook:  Wat is nachtblindheid?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down