8 kunstzinnige quotes van Picasso over verbeeldingskracht en het leven

8 september 2016
1048

De lijst met kunstwerken die hij gemaakt heeft is net zo oneindig als zijn naam: Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso. Mensen zullen hem beter kennen als Pablo Picasso, schilder van abstracte werken. Maar hij heeft ook eindeloos veel verschillende stijlen en materialen uitgeprobeerd. Voor velen is hij een onuitputtelijke bron van creativiteit, daarom verzamelden we een paar van zijn uitspraken over kunst, verbeeldingskracht en het leven om inspiratie uit te putten.

picasso-quote2

picasso-quote3

picasso-quote4

picasso-quote-14

picasso-quote5

picasso-quote6

picasso-quote7

picasso-quote10

[hr]

Benieuwd wat andere kunstenaars gezegd hebben? Bekijk dan ook: Citaten van kunstenaars: een verfrissende blik op kunst en het leven

citaten kunstenaars

 

Lees ook:  Mooiste autoroutes door Europa voor in het voorjaar

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down