Kunstwerken gemaakt van bladeren

29 september 2020
132

De autodidactische Kanat Nurtazin leerde alles zelf. In 2013 begon hij met tekenen en daar is het begonnen. Zijn kunst is niet alledaags, omdat het bestaat uit het uitsnijden van verschillende vormen uit boombladeren. Soms zelfs spelend met hun transparantie en ondoorzichtigheid om verschillende onderwerpen tot stand te brengen. Meestal duurt het zes uur om een ​​project te voltooien. Onder wat hij heeft gemaakt, vinden we bijvoorbeeld Dobby, de huiself in Harry Potter, maar ook roze flamingo's of Lilo en Stitch.

Om meer van zijn werk te zien kan je zijn Instagram account bezoeken.

Lees ook:  Blauw is het nieuwe oranje

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het sterrenbeeld Leeuw: eigenschappen en karakter

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings