Kunstenares maakt kleurrijke composities van natuurlijke objecten

8 mei 2017
557

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Kunstenares Julie Seabrook maakt hier op een originele manier gebruik van en maakt arrangementen van alle kleuren die de natuur te bieden heeft.

Seabrook beschrijft zichzelf als een kunstenares "die vroeger nooit een favoriete kleur kon kiezen", en nu staat ze bekend om de kleurrijke composities die ze maakt van allerlei objecten, variërend van bladeren tot veren. In haar nieuwste boek staan creaties die een lust voor het oog zijn, hieronder lichten we een tipje van de sluier op.

Door de verzamelingen van organische objecten van Seabrook wordt duidelijk hoe gevarieerd het kleurenpalet van bijvoorbeeld eieren eigenlijk is. Maar je gaat ook anders naar fruit en bloemen kijken als je alle kleurschakeringen zo naast elkaar ziet. Wij worden er in ieder geval best wel zen van.

Julie Seabrook Julie Seabrook Julie Seabrook Julie Seabrook Julie Seabrook Julie Seabrook Julie Seabrook Julie Seabrook

Het boek Encyclopedia of Rainbows: Our World Organized by Color is onder andere te koop bij Amazon.

Via My Modern Met

Lees ook:  Jurken in de Victoriaanse tijd

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings