Kunstenares vangt haar ervaringen in schilderijen in blikjes

10 februari 2018
233

De kunstenares en natuurliefhebber Heidi Annalise uit Colorado heeft een sport gemaakt van het registreren van wat zij om zich heen ziet. Dat doet zij op geheel eigen wijze. Ze struint door prachtige Amerikaanse en Europese landschappen of verre tropische oorden en legt deze -gewapend met penselen en verfpalet- vast in minuscule gerecyclede snoepblikjes.

Ingeblikte schilderkunst

Als ode aan de natuur houdt Heidi kwast, verf en blik in de aanslag en maakt miniduplicaten van haar omgeving. Het resultaat is een handzaam ingeblikt schilderijtje, dat makkelijk in je tas past. De natuur gevangen in een blikje, om op elk gewenst moment weer te voorschijn te kunnen toveren. Hoe mooi is dat?

Bekijk een aantal van haar wonderschone ingeblikte kunstwerken.

Reizen geeft je een geweldige gelegenheid om nieuwe bomen te ontmoeten

De lente is daar! Verschijnt de zon? Dan mijn kwasten ook. Dat is mijn motto

 

Stoeien met verf in grazige weiden behoort tot 1 van mijn specialiteiten

Het is bewonderenswaardig hoe creatief een mens kan zijn. Niet alleen Heidi laat een flink staaltje creativiteit zien met haar mini-schilderijtjes, ook Dina Brodsky doet dit door haar fietsroutes op verfijnde wijze vast te leggen. Hier lees je hoe zij te werk gaat. 

Lees ook:  De essentie van een kunstwerk

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings