Kunstenares maakt hyperrealistische schilderijen van bladeren in aquarel

17 september 2017
448

Jess Shepherd is gefascineerd door bladeren. Sinds het schilderen van haar eerste blad in 2014 is ze er niet meer mee opgehouden, nu schildert ze bladeren op grote schaal in hyperrealistische weergave. Met waterverf.

"Wat mij inspireert is de natuur! Ideeën vormen zich langzaam in mijn hoofd als gevolg van mijn eigen ervaringen op deze wereld. Veel van de bladeren die ik schilderen hebben een deel van mijn persoonlijkheid in zich en laten zien hoe ik me voelde toen ik ze schilderde. Wanneer ik bezig ben kan ik al het geluid om me heen uitschakelen."

De gave om al het geluid om haar heen mentaal uit te schakelen als ze aan het werk is, is iets dat je heel goed voel als je naar de bladeren van Jessica kijkt. Er gaat een enorme stilte uit van deze kunstwerken.

jessica

jessica2

jessica3

jessica4

jessica5

jessica6

jessica7

jessica9

Meer weten? In dit filmpje vertelt Jessica over haar werk:

Meer bladerkunst? Deze kunstenaar snijdt schitterende voorstellingen en patronen uit bladeren.

Lees ook:  Kunstenaar laat de overgang tussen de werkelijkheid en fantasie zien

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

20 mooiste parken in Londen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings