Kunstenaars transformeren een gigantische (niet meer gebruikte) watertoren

19 januari 2021
357

Als je dit jaar toevallig Fort Chaffee in Arkansas bezoekt, zul je ongetwijfeld een gigantische voormalige watertoren aan de horizon zien, bedekt met een kleurrijk verlooppatroon en met levensgrote psychedelische illustraties van gevarieerde flora en vegetatie uit de regio.

Het is het werk van de in LA gevestigde Australische hedendaagse kunstenaars Darren en Emmelene Mate, gezamenlijk bekend als DabsMyla, die werden aangesteld door de door vrouwen geleide wereldwijde curatorgroep Justkids en de organisatie OZ Art uit Arkansas om de 22 meter hoge, niet meer gebruikte structuur om te vormen naar een kunstwerk.

Lees ook:  Meester in de origami

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down