Kunstenaar verandert oud schroot in levensgrote dieren

12 december 2016
234

Eerder dit jaar schreven we ook over de straatkunstenaar Artur Bordalo: hij maakt prachtige levensgrote dieren van afval. In dit artikel laten we weer wat nieuw werk van hem zien! Oude rubberen banden, plastic schroot, geroeste auto-onderdelen - onder zijn handen worden deze materialen schitterende kunstwerken. De dieren zijn geen statische plaatjes, maar in uitdrukking en beweging zeer goed getypeerd.

Met zijn kunst wil Artur mensen bewust maken van al het afval dat we produceren, en ze stimuleren minder weg te gooien (of eigenlijk: minder te kopen/ te gebruiken).

Een schitterende combinatie van kunst en sociaal engagement.

Its almost done my new piece in Ciudad del Carmen in Mexico #bordaloii #ciduaddelcarmen #streetart #mexico #trashart #wip

Een foto die is geplaatst door BORDALO II (@b0rdalo_ii) op

Lees ook:  Top 10 mooiste plekken op Sardinië

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings