Kunstenaar laat de overgang tussen de werkelijkheid en fantasie zien

18 mei 2017
333

Al eerder lieten we je een paar dromerige schilderijen van Rob Gonsalves zien, maar de Canadese kunstenaar heeft in de tussentijd niet stilgezeten en heeft weer heel bijzonder werk afgeleverd. Ook deze schilderijen delen we graag!

Geïnspireerd door Magritte, Dalí en Escher creëert Rob Gonsalves werelden die alleen in je fantasie kunnen bestaan. Elk schilderij laat een vloeiende overgang zien tussen twee werelden die een dromerig geheel creëeren

Misschien zijn de beelden te indringend om boven je bank of bed te hangen, maar in een groot boek op een koffietafel zouden we er keer op keer doorheen bladeren.

Rob Gonsalves Rob Gonsalves Rob Gonsalves Rob Gonsalves Rob Gonsalves Rob Gonsalves Rob Gonsalves Rob Gonsalves Rob Gonsalves Rob Gonsalves

Via Colossal en Rob Gonsalves 
Lees ook:  Kunst waar je op straat zo aan voorbij loopt

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

Dieren sport door de jaren heen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings