Kunst vanuit een ander perspectief

23 maart 2015
125

Schilders en tekenaars leggen hun onderwerpen vanuit één gezichtspunt vast. Hoe graag we het soms ook zouden willen, we kunnen niet om het model, of verder over het korenveld heen kijken dan het beeld wat de kunstenaar ons geeft.
Matthew Attard neemt dit uitgangspunt heel letterlijk. Een wirwar van ijzerdraden lijkt op een rommelig hoopje tegen de muur aangeplakt. Draai er echter langzaam om heen en laat je verrassen door de ingenieuze vinding van Attard.
Er is slechts één hoek die de ware kunst laat zien..!
Bekijk ook deze beeldende 'schetsen' gemaakt van een simpel ijzerdraadje.
https://youtube.com/watch?v=ebIqLu1GJyg%3Frel%3D0frameborder%3D0allowfullscreen
https://youtube.com/watch?v=YWxVNHDL6WY%3Frel%3D0frameborder%3D0allowfullscreen
https://youtube.com/watch?v=qEE5KTWnKbc%3Frel%3D0frameborder%3D0allowfullscreen
 

Lees ook:  Indrukwekkende aluminium boom in Londen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings