De kunstige vloeren van Venetië

5 januari 2016
163

Waar u in Venetië wellicht denkt dat u naar het Paleis van de Doge of het glasmuseum moet om prachtige kunstwerken te zien, hoeft u eigenlijk alleen maar naar de straat te kijken. Kunstenaar Sebastian Erras wandelde eerder door Parijs waar hij verschillende kunstige vloeren vastlegde. Nu neemt hij u mee naar Venetië waar hij de levendige kleuren, geometrische patronen en fijne details fotografeerde van unieke vloerdesigns.

"Mijn naar-beneden-gerichte-wandelingen in Venetië hebben mij naast de mooie vloeren nog veel meer beelden gegeven. De duiven die krioelen op de masegni, de traditionele maskers die door een verkoper op de vloer zijn uitgestald, de algen aan de randen van de grachten...een werveling van beelden die ik nooit had gezien wanneer ik naar boven was blijven kijken."

Wilt u Venetië beleven aan de hand van de vloeren-route van Sebastian Erras? Op de website van Pixartprinting kunt u de kaart downloaden.
erras venetie2 erras venetie3 erras venetie4

Lees ook:  Deze kunstenaar brengt jeugdherinneringen tot leven in levensechte miniaturen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings