Kunst op een petrischaaltje

23 oktober 2015
300

De onderzoekers van de 'American Society for Microbiology' (ASM) houden zich dagelijks bezig met eindeloos interessante en ingewikkelde vraagstukken, en de wereld van de microbiologie is een wereld die bij uitstek illustreert hij kunstig de natuur kan zijn. Toch houdt de gemiddelde microbioloog zich professioneel gezien doorgaans weinig met kunst bezig. Met uitzondering van de jaarlijkse kunstcompetitie van de ASM! De organisatie daagt haar onderzoekers jaarlijks uit om zich zo creatief mogelijk te uiten, met de petrischaal als canvas en microben als kunstzinnig materiaal. En geloof het of niet, het resultaat is absoluut de moeite waard!
Kunst op een petrischaaltje | Paradijsvogels MagazineKunst op een petrischaaltje | Paradijsvogels MagazineKunst op een petrischaaltje | Paradijsvogels MagazineKunst op een petrischaaltje | Paradijsvogels MagazineKunst op een petrischaaltje | Paradijsvogels MagazineKunst op een petrischaaltje | Paradijsvogels MagazineKunst op een petrischaaltje | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]

Lees ook:  Prachtige zandkunst op de stranden in Californië

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Zo wordt alcoholvrije wijn gemaakt

Het troostende effect van begrafenis liedjes

De 6 allermooiste gedichten bij overlijden broer

20 mooiste parken in Londen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings