Win het boek Het Krasse Breindieet

17 december 2015
279

Volgens dr. Preston Estep, schrijver van Het Krasse Breindieet kun je de kans op alzheimer, parkinson en geheugenverlies verkleinen met het juiste voedingspatroon. De voedingsbehoefte van je brein verandert na je 40e: voedsel verrijkt met ijzer wordt gezien als gezond, terwijl dat dan niet (meer) zo is. Ook is het beter voor 40-plussers om antioxidanten te vermijden, maar een glaasje alcohol, brood en pasta zijn juist goed!

Doe mee met de winactie

Wij verloten een aantal exemplaren van dit interessante boek onder de donateurs die meegedaan hebben met de crowdfundactie van de boekeditie. Meld je aan met je naam en emailadres om kans te maken op het boek:
[mc4wp_form id="52030"]
 
De actie loopt tot 18 januari 2018.
Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.
krasse brein

Lees ook:  De leukste thema's voor een huisfeestje

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down